Klanten Beoordelingen


 

Wat gelukkige klanten zeggen over Cat-Lounge Boutique Kattenhotel.


Wat Onze Klanten Over Ons Zeggen...

top super lieve mevrouw zeer mooi en proper zou hier zelf al logeren

Fenja

Zeer goede verzorging ? - correct - gezellig - hygiënisch

Dagmar

Voor het eerst onze twee katten, Ziggy en Zita , bij Alexandra. Voor hun een belevenis, voor ons ook want je wilt dat ze het goed hebben. Alleen het beste is goed. En we verzekeren jullie, dit is het beste wat je poezen kan overkomen. De updates stelden ons gerust.

Een echte aanrader, Alexandra is zo lief met de poezen. Je ziet dat het haar passie is, om de dieren gelukkig te maken. En ze zijn daar echt gelukkig.

Ze worden daar verwent met knuffels en liefde. Effe wennen, duurt niet lang, en ze zijn vertrokken met hun speelkameraadjes. De disco avond is top voor de katten. Het is daar zo mooi en netjes. We kregen twee gelukkige poezen te zien, als we hen gingen halen. Voor ons staat het vast, ze gaan nergens anders naartoe, als we weggaan.

Jammer dat poezen niet kunnen praten, dus doe ik het voor hen, in 1 woord... TOP!!!

Bedankt voor de super leuke attentie bij vertrek. Alexandra, een oprechte dank u wel, voor de goede en lieve zorgen!

Ziggy & Zita

Erik en Rita

5****

Rita

Super ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté.

Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick, Anne & Kenzo of course

Patrick

Fantastische kattenhotel,ik kreeg met moeite mijn kat terug mee naar huis. Heel huiselijk ,en een zeer goede verzorging en opvolging.

Enorm tevreden van !

Bedankt voor het leuk cadeautje . Zaira heeft ervan genoten.

Ibn

Ik heb voor het eerst beroep gedaan op de diensten van Alexandra. Ik vond het heel spannend omdat mijn kat niet in contact komt met andere katten en ik dus niet wist hoe hij zou reageren. Daarnaast is het ook een goede (vr)eter en was ik bang dat hij het eten van de andere katten zou verorberen. Ik ben hem net gaan halen en kwam een hele relaxte kat tegen. Hij was ook even op vakantie! Alles is goed verlopen en ik kon zorgeloos op vakantie wetende dat hij is goede handen was. Bedankt voor alles en tot binnenkort!

Daisy

Zeer mooi en goed kattenhotel! Een echt paradijs voor de katjes! Walter en Filou hebben er van genoten en waren ook heel blij met de goodiebag! ��

Sofie

Nya was er super graag, ze was zelfs de eerste dag thuis boos. Een echte aanrader!!

Hilde

Superenthousiast over de opvang van ons duo ?? Dank u !!

Cindy-Bryan

Bedankt voor het eerste verblijfje van Lex! Zeer tevreden. Mooi kattenhotel!!

Lisa

Bedankt voor de goede zorgen het voorbije weekend! Annelies en Duchess

Annelies

Bedankt voor de super goede zorgen. Tiger en Thunder hebben blijkbaar van genoten.

Julie

Beste Alexandra bedankt voor de goede zorgen voor onze Tootsie! Ik ben zeer tevreden en een zeer leuke extra is de goodie bag. groetjes Stefanie

Stefanie

Onze Moochi heeft zeker goed genoten van haar vacantie.. Zij was heel goed verzorgde en ook haar kamer was goed proper met een zeer schoon decoratie.. Wij gaan zeker terug als het nodig is!! Een het cadeautje was een heel mooie en "heart warming" verrassing..Bedankt nog voor de goed zorg!!

Patrício

Onze Allegro werd hier super verwend en vertroeteld! We kregen na onze vakantie een super tevreden kat terug. Bedankt voor alle goede zorgen en de leuke goodie-bag bij het afscheid! Allegro komt zeker nog terug!

Katrien

Moustache heeft het helemaal naar zijn zin gehad. Leuk geschenkje mee naar huis gekregen. Alexandra zeer toffe en vriendelijke madam. Tot over 2 weken.

Luc

Choupette heeft het heel erg naar haar zin gehad. Bedankt voor de goede zorgen en de leuke attentie! Tot volgende maand!

Kirsten

Piets en Lucca terug van een zalige vakantie , ze wouden zelfs nie mee naar huis . met veel moeite in de draagbox gekregen en dit zegt al genoeg het is er SUPER leuk , zo mooi dat het daar is , proper ,vriendelijke catlady Alexandra , leuk afscheidsgeschenk gekregen , hier komen we nog terug hoor , bedankt voor de goede zorgen 🙂

Petra

Lotte en Fientje zijn hier ook enorm in de watten gelegd. Ook wij waren met de foto's gerustgesteld tijdens onze vakantie. Ik vreesde dat ik van dergelijke opvang alleen maar kon dromen, ben dus enorm blij dat ik Alexandra gevonden heb. Dat is een echte "poezenvrouw". Wij hebben al opnieuw geboekt.

Greet

Mevrouw Toetels is er super goed verzorgd geweest. De foto's die online kwamen stelden ons gerust tijdens onze vakantie. De goodiebag die onze lieve kat meekreeg is de max! Een echte aanrader! Toetels komt zeker terug. We hebben ons geen seconde ongerust gemaakt.

Karo

Kei goed daar hoor echt de moeite waard

Kristel

Tophotel 5 sterren waard heb daar mijn 3 Schatjes gedaan en ,ze wilden bijna niet meer naar huis! Aanrader voor iedereen!

Wim

prachtig netjes vriendelijk

Erik

Pauline

Super de luxe kattenhotel voor edn aanvaardbare prijs

Andre

Super! Voor jouw kat de ideale vetblijfpkaats , mooie , verzorgde en vooral heel propere verblijven... hoewel verblijven... het zijn stuk voor stuk mini luxehotel kamers met elk hun sofa , tapijten , krabpaal en zelfs flatscreen tv!Het eten is er van zeer hige kwaliteit , en de uitbaaters zeer vriendelijk maar bovenal pure kattenliefhebbers. Top katten hotel!!

Kristof

Lekker eten, lekkere drankjes, geweldige bediening, ze spreken Nederlands, Frans, Engels, etc. Echt superrrr..

bart

Super, zoals altijd.

Pascale

Super hotel voor poezen

Frank

This is the place where a cat should spend their holidays

Grzegorz

Imad

Onze poezen worden er in de watten gelegd

Monique

Echte aanrader, je kat wordt er super verwend !

sandra

Super ! Vraiment merçi à Alexandra pour avoir pris soin de notre Kenzo, nous l'avons récupéré en super forme et très décontracté.Vraiment pension à conseillée, en plus Kenzo est parti avec un petit cadeau de départ super idée. Thanks . Patrick & Anne

Pat

Greet

Mijn 4 poezen vonden het leuk en lagen vrij relax te dutten als ik ze kwam halen; een aanrader. Ondanks het feit dat er bijna 30 (!) poezen waren kende men ze allemaal bij naam.

Jurgen

Het 5-sterrenhotel is geen grapje. Katten worden met liefde verzorgd. Als je kat de wellness/massage niet toelaat, krijg je je geld hiervoor terug. Eerlijke mensen met een hart voor katten.

Dries

Qelvin

Jef

Grote variatie aan speelgoed en entertainment tijdens het verblijf van je kat.

noor

Ria

Fantastisch kattenhotel waar je dier met veel zachtheid en aandacht wordt verzorgd. Overdag mogen de katten kiezen of ze in hun suite blijven, of vrij rondlopen, en ze gaan regelmatig bij elkaar op bezoek, of spelen in de algemeen ruimte. Grappig genoeg gaat dan zonder al te veel problemen of gevechten. Ik heb 2 katten naar Alexandra gebracht, de eerste wou niet meer mee naar huis, en de tweede, een 14-jarige veteraan, was ook niet getraumatiseerd toen ik hem ophaalde. Ze waren allebei ook liever & aanhankelijker toen ze weer thuis waren.

Evelien

Zeer verzorgt kattenpension met fantastische gastvrouw.

Jeroen

Scroll Up